Over onze samenwerking

De Roos Groep in samenwerking met Dura Vermeer

Wat we doen? 

Ontwerpen

Een goed ontwerp is de helft van het werk

Uitvoeren

Door kennis en kunde te bundelen zorgen we voor de meest efficiënte uitvoeringswijze

Communicatie

Door duidelijke en goede communicatie zorgen we voor minder hinder

Over de samenwerking

De Roos Groep heeft de samenwerking met Dura Vermeer opgezocht. De bundeling van een professionele wegenbouwer die al langer dan 60 jaar in het vak zit samen met een professionele organisatie die al meer dan 160 jaar actief is in het vak, wordt de Postelsedijk volledig gerenoveerd. De juiste tools met de juiste kennis zorgen voor de meest efficiënte uitvoering.

Een op elkaar afgestemd projectteam heeft ervoor gezorgd dat de gemeente Reusel kan vertrouwen op een goede samenwerking. Samen wordt er gekeken naar het ontwerp, de uitvoering en de communicatie rondom het project. Het doel van deze website is om u als belanghebbende en gebruiker van de Postelsedijk in te lichten over de gang van zaken. 

Samenwerking op zijn best!

9

Duurzaam in wegenbouw

Wij kijken naar de mogelijkheden om materialen her te gebruiken. Zo kijken we naar de mogelijkheden om grond dat vrij komt gedurende het project her te gebruiken. 

9

Lokale ondernermers

Wij kijken eerst naar de kansen met lokale ondernemers. Wanneer deze niet beschikbaar of geschikt zijn kijken we pas naar samenwerkingen met andere ondernemers.

9

Rekening houden met de omgeving

Wij beperken de hoeveelheid van geluid door onze werkzaamheden en we werken niet ‘s nachts zodat de belanghebbenden ook geen last hebben van onze werkzaamheden. 

Medewerkers verbonden aan dit project

  • Afgerond 10% 10%

Neem contact op